Buitenschoolse opvang

In Bredevoort zijn de onderstaande twee BSO’s gevestigd:

 

Buitenschoolse opvang De Daltons!

Kinderopvang Bambi biedt op maandag t/m vrijdag zowel voorschoolse opvang (van 7.30-8.30 uur) als naschoolse opvang (tot 18.30 uur) aan in het Kleuterbastion (Izermanstraat 14, 7126 BN Bredevoort). Opvang vanaf 7.00 uur is bespreekbaar. Tijdens de schoolvakanties en (bij voldoende aanmeldingen) met studiedagen bieden wij ook opvang aan op deze locatie. Kinderen, waarvan de ouders onregelmatig werken zijn ook welkom bij ons (flexkinderen). Vraag naar de mogelijkheden.

 

De kinderen worden door onze pedagogisch medewerker opgehaald van school. Bij het Kleuterbastion kunnen ze naar hartenlust spelen in onze stoer aangeklede ruimte, de gymzaal of buiten op het plein. Daarnaast maken we, als onze sportcoach er is, ook geregeld een uitstapje naar de sportkooi. Ook de Slingeplas en de markt worden regelmatig bezocht.

 

Het is voor je kind ook mogelijk (bij voldoende aanmeldingen) bij de BSO de zwemdiploma’s A en B te halen. Wij nemen deze zorg graag uit handen.

 

Kinderopvang Bambi staat bekend als een persoonlijke organisatie, met kleinschalige buitenschoolse opvanglocaties waarbij aandacht voor het individuele kind erg belangrijk is. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je graag naar de website www.kinderopvangbambi.nl

We vinden het belangrijk dat kinderen in een vertrouwde omgeving de dag doorbrengen. Wij zijn overtuigd van de vele voordelen en mogelijkheden die onze locatie biedt en hopen dat jij dat ook bent. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Kinderopvang Bambi 
Plein Zuid 14

7121 EX Aalten

0543-473288

info@bsobambi.nl
www.kinderopvangbambi.nl

 

 

 

BSO in speeltuin de Ossenkop bij Kinderopvang Juut & Co

Kinderopvang Juut & Co is een kinderopvangorganisatie die buitenschoolse opvang (BSO),

kinderdagopvang (KDV), peuteropvang en gastouderopvang aanbiedt. In Bredevoort bieden wij in speeltuin de Ossenkop de BSO.

De kinderen worden van school opgehaald en gezamenlijk lopen wij naar de BSO. Daar eten wij met alle kinderen fruit en drinken wat. Vervolgens bieden wij de kinderen een activiteit aan, maar ze mogen zelf bepalen wat ze graag willen doen. “Niets moet en alles mag”, geldt bij ons op de BSO, maar natuurlijk wel binnen de regels. De kinderen moeten vooral een leuke middag hebben!

Wij bieden op maandag en vrijdag opvang aan van 11.45-18.30 uur en op dinsdag en donderdag van 14.00-18.30 uur. In de vakanties bieden wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag opvang aan van 7.30-18.30 uur. 

Zou u meer informatie willen of heeft u vragen, dan kunt u ons bereiken op 0315-231775 of mailen naar mariel@juutenco.nl.